prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

Grafički dizajn
Dizajn i priprema za tisak

Dizajn i priprema za tisak

GRAFIČKI DIZAJN uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja ili educiranja. Grafički dizajn poruku mora oblikovati tako da bude razumljiva i prepoznatljiva ciljanoj publici. Dizajn je upravo ono što stvara prvi dojam na vaše klijente, partnere i buduće potencijalne kupce. U skladu s vašim zahtjevima i mogućnostima izradit ćemo vaš potpuni vizualni identitet.

DTP & prijelom knjiga i časopisa

DTP & prijelom knjiga i časopisa

Desktop publishing (DTP) temelj je na kojem počiva cjelokupno suvremeno izdavaštvo. Stvarajući grafička rješenja za tiskane materijale uz pomoć računalnih softvera, tijekom obrade teksta i slike, svakom detalju možemo posvetiti onoliko pažnje koliko on to zahtijeva. Prijelom knjige u DTP-u je posebna kategorija. Estetski dojam zanimljivom će štivu dati dodatnu vrijednost te će i samom djelu i njegovu autoru donijeti prepoznatljivost kod čitateljske publike.

Skeniranje i obrada fotografija

Skeniranje i obrada fotografija

Stručnom obradom iz osrednje kvalitetnih snimaka možemo napraviti slike atraktivnih i lijepih boja. Retuširanjem možemo obnoviti stare fotografije i dati im novi život. Potpuna usluga, od skeniranja, obrade fotografija, njihovo arhiviranje na CD, priprema za web objavu ili kreiranje online albuma i PDF kataloga.

Vizualni identitet i izrada logotipa

Vizualni identitet i izrada logotipa

Identitet kompanije odnosno njezin znak i logotip su vrlo važni. Sastavni je dio poslovne strategije svake kompanije. Nakon definiranja logotipa i znaka kreće se u izradu vizualnog identiteta. Vizualni identitet nastaje planiranjem i koordiniranjem vizualnih elemenata prezentacije kompanije i usklađuje se s čitavom koncepcijom marketinga. Identitet tvrtke je prije svega njezin prvi kontakt s javnošću.

Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner