prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

Upravljanje i Održavanje Nekretnina

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. u mogućnosti vam je ponuditi cijeli niz svojih usluga u vezi sa savjetovanjem, upravljanjem i održavanjem nekretnina (Facility Management). PARKING TIM d.o.o. je specijalizirana tvrtka za upravljanje i održavanje javnih garažama, parkirališta i drugih pratećih djelatnosti u Hrvatskoj. U funkciji upravitelja, tvrtka PARKING TIM d.o.o. nastoji pružati najbolju uslugu uz prihvatljivu naknadu služeći se menadžerskim iskustvom i marketinškim aktivnostima u ostvarenju maksimalnog profita.

Nastojeći održavati kvalitetu pružene usluge u svojem poslovanju upotrebljavamo "pametne" sustave za gotovinsku i bezgotovinsku naplatu parkinga, računalno upravljanu signalizaciju, sustave dojave CO plinova i vatrodojave, cjelodnevni videonadzor te prije svega sigurnost u objektima poput garaža koristeći "noćni režim rada" kada je korištenje objektom omogućeno isključivo korisnicima.

Ujedno obraćajući posebnu pozornost na raznovrsnost sudionika u prometu, na strukturu klijenata i vremenske okvire u kojima se koriste usluge parkirališta, zadatak je tvrtke PARKING TIM d.o.o. stalno osmišljavati i unaprjeđivati parking proizvode.

Sintezom znanja i iskustva naše je nastojanje oplemeniti ovaj segment cestovnog prometa uvođenjem inovacija u već postojeće sisteme, pružiti kvalitetu usluge i cijenu u najboljem mogućem omjeru u težnji za potpunim zadovoljstvom svih korisnika.

ZAŠTO JE TVRTKA PARKING TIM d.o.o. VAŠ NAJBOLJI IZBOR ?

Da biste istaknuli objekt, postigli zavidne financijske rezultate, nadjačali konkurenciju i postali prepoznatljiv brend u djelatnosti parkinga, prava odluka je odabir PARKING TIM d.o.o.

Kao referenciju tvrtka PARKING TIM d.o.o. može navesti upravljanje javnim garažama, parkiralištima, usluge savjetovanja i izrade studija prometnih rješenje za mnogobrojne općine i gradove, suradnju s međunarodnim proizvođačima parking sustava i sl., te se kao takva može pohvaliti zavidnim lokacijama i objektima kojima upravlja:

Grad Rijeka – garaža Stari grad

Grad Rijeka – garaža Stari grad

Podzemna garaža s 450 parkirnih mjesta na 2 etaže (2 podzemne etaže) na površini od 10 000 kvadratnih metara. Postoji 1 ulazna i 1 izlazna rampa. Plaćanje je moguće na 2 automatske blagajne 0 – 24 h ili u kontrolnom centru tijekom radnog vremena osoblja na dodatne 2 blagajne.

Grad Rijeka – garaža Zagrad

Grad Rijeka – garaža Zagrad

Jedna od najvećih podzemnih parking garaža u Hrvatskoj s 900 parkirnih mjesta na 5etaža (4 podzemne etaže i 1 prizemna) na površini od 20 000 kvadratnih metara. Postoje 3 ulazne i 3 izlazne rampe s dodatnom mogućnošću na razini -4 gdje postoji posebna sekcija za pretplatne klijente.

GRAD ZAGREB – Importanne Centar i Importanne Galleria

GRAD ZAGREB – Importanne Centar i Importanne Galleria

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. predstavlja svoje profesionalne ručne AUTOPRAONICE – CENTER CAR WASH smještene u samom centru grada Zagreba i Rijeke ( više o našim autopraonicama na: www.center-carwash.com ). U gradu Zagrebu naše autopraonice smještene su u sklopu trgovačkog centra Importanne Centar na etaži -3 i u sklopu trgovačkog centra Importanne Galleria na etaži -4 u samom središtu grada Zagreba, te svojim posjetiteljima nudi uslugu koja udovoljava potrebama svih generacija.

Grad Dubrovnik - otvoreno javno parkiralište

Grad Dubrovnik - otvoreno javno parkiralište "Opća bolnica Dubrovnik"

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. u lipnju 2015. godine izabrana je na javnom natječaju za obavljanje djelatnosti upravljanja, održavanja, naplate i nadzora parkiranja za parking prostor u vlasništvu Opće bolnice Dubrovnik na 460 parkirnih mjesta koja se nalaze oko zgrade Opće bolnice Dubrovnik. Djelatnicima bolnice osiguran je jedan dio parkirnih mjesta.

Grad Đurđevac - otvoreno javno parkiralište

Grad Đurđevac - otvoreno javno parkiralište

Između rijeke Drave i šumskog područja Bilogore nalaze se voćnjaci, livade i vinogradi koji su obilježje Koprivničko-križevačke županije u čijem središtu leži Đurđevac.  Gradsko vijeće Grada Đurđevca u srpnju 2012. godine prvi put donosi odluku o naplati javnog parkirališta, te izdaje obavijest o namjeri davanja koncesije za stjecanje prava obavljanja komunalne djelatnosti obavljanja poslova upravljanja, održavanja i naplate parkirališnih mjesta.

GRAD RIJEKA -

GRAD RIJEKA - "Galerija Riječka" (Upravljanje i održavanje zgrada/facility management)

PARKING TIM - Upravljanje i održavanje zgrada (facility management)

 

GALERIJA RIJEČKA je stambeno-poslovni kompleks koji ima sve što vam je potrebno za jednostavniji, ugodniji i kvalitetniji život. Moderno dizajnirana i sofisticirana građevina donosi dašak budućnosti u povijesnoj jezgri Starog grada Rijeke, na prestižnijoj lokaciji u produžetku šetnice Korza, koji je središte Rijeke, njena najpoznatija ulica i mjesto javnih događanja.

 

"U Korzu se Rijeka ogleda, iz Korza se Rijeka čita. Riječani na Korzu mogu sve. Mogu vidjeti i biti viđeni." Upravo zbog samog značenja Korza za grad Rijeku, odlučili smo utkati u dio vašeg doma i života povijest i
tradiciju Starog grada i ritam Korza.

Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

bannsl03b 100

Novosti

KancelarBar 980x200 004