prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

Upravljanje i Održavanje Nekretnina (Facility Management)

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. u mogućnosti vam je ponuditi cijeli niz svojih usluga u vezi sa savjetovanjem, upravljanjem i održavanjem nekretnina (Facility Management). PARKING TIM d.o.o. je specijalizirana tvrtka za upravljanje i održavanje nekretnina: trgovačkih centara, poslovno-stambenih zgrada, javnih garaža, parkirališta te drugih pratećih djelatnosti u Hrvatskoj. U funkciji upravitelja, tvrtka PARKING TIM d.o.o. nastoji pružati najbolju uslugu uz prihvatljivu naknadu služeći se menadžerskim iskustvom i marketinškim aktivnostima u ostvarenju maksimalnog profita.


Nastojeći održavati kvalitetu pružene usluge u svojem poslovanju upotrebljavamo "pametne" sustave za gotovinsku i bezgotovinsku naplatu parkinga, računalno upravljanu signalizaciju, sustave dojave CO plinova i vatrodojave, cjelodnevni videonadzor te prije svega sigurnost u objektima poput garaža koristeći "noćni režim rada" kada je korištenje objektom omogućeno isključivo korisnicima.

Ujedno obraćajući posebnu pozornost na raznovrsnost sudionika u prometu, na strukturu klijenata i vremenske okvire u kojima se koriste usluge parkirališta, zadatak je tvrtke PARKING TIM d.o.o. stalno osmišljavati i unaprjeđivati parking proizvode.

Sintezom znanja i iskustva naše je nastojanje oplemeniti segment upravljanja i održavanja nekretnina uvođenjem inovacija u već postojeće sisteme, pružiti kvalitetu usluge i cijenu u najboljem mogućem omjeru u težnji za potpunim zadovoljstvom svih korisnika.

ZAŠTO JE TVRTKA PARKING TIM d.o.o. VAŠ NAJBOLJI IZBOR ?

Da biste istaknuli objekt, postigli zavidne financijske rezultate, nadjačali konkurenciju i postali prepoznatljiv brend u Vašoj djelatnosti, prava odluka je odabir PARKING TIM d.o.o.

Kao referenciju tvrtka PARKING TIM d.o.o. može navesti upravljanje i održavanje trgovačkim centrima, poslovno-stambenim zgradama, javnim garažama, parkiralištima, usluge savjetovanja i izrade studija prometnih rješenje za mnogobrojne općine i gradove, suradnju s međunarodnim proizvođačima parking sustava i sl..

Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner