prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

 

Grad Dubrovnik - javno parkiralište "Opća bolnica Dubrovnik"

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. je izvršila sve potrebne poslove pripreme parkirališnih mjesta na području Opće bolnice Dubrovnik (ocrtavanje mjesta, postavljanje parkirališne prometne signalizacije i sl.), zatim sve potrebne logističke radnje kao i nabavu neophodne parkirališne opreme.

ParkingTim Dubrovnik ulaziteuzonunaplate 

Uz najmoderniju opremu za naplatu parkinga, uveli smo i mogućnosti plaćanja parkiranja SMS porukama (mParking broj 707008), te mobilnom aplikacijom ParkWallet za Vaš smartphone na IOS (iPhone) i Android platformama putem kreditnih kartica. Ovim unapređenjem Grad Dubrovnik je među prvima u RH koji je uveo ovakav oblik naplate parkiranja. Radi se o besplatnoj aplikaciji za plaćanje parkiranja putem pametnih telefona bez ikakvog troška prema mobilnom operatoru što uvelike umanjuje trošak plaćanja parkiranja.

Za Vas smo osigurali i povlaštene parkirne karte za pravne i za fizičke osobe, kao i turističke tjedne karte kao specijalnu ponudu izuzetno zbog neposredne blizine zračne luke Dubrovnik.

mParking 707008 - Grad Dubrovnik (otvoreno javno parkiralište "Opća bolnica Dubrovnik")

Dubrovnik je grad smješten na samom jugu Hrvatske, gospodarsko središte Dubrovačko-neretvanske županije i jedno od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske sa više od 250 sunčanih dana u godini. Dubrovnik je jedinstven u svijetu zbog impresivnih srednjevjekovnih tvrđava, crkava, samostana i palača te ga često nazivaju biserom Jadrana. Više od tisuću godina njegove povijesti učinile su Dubrovnik europskim kulturnim središtem, a godine 1979. grad Dubrovnik dodan je na UNESCO-ov popis Svjetske baštine. Danas je Dubrovnik jedan od svjetskih centara turizma i kulture.

Park Wallet - PARKING TIM (DUBROVNIK)


Za više informacija budite slobodni kontaktirati nas putem:

     GSM: +385 (0) 91 20000 42
     Tel.(centrala): +385 (0) 51 688 400
     Fax.: +385 (0) 51 688 402
     e-mail dubrovnik

Usluge:

  • Usluge: Upravljanje nekretninama, Održavanje nekretnina

Share this product

Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner